VETALVET
           Cel mai bun prieten
Ploiesti
Str.Stadionului nr.11

Tel. 0344 110 670

 

 

 
    
 
Abordarea noastră

Abordare

  Noi vă oferim întreaga experienţă acumulată propunând cele mai moderne soluţii de tratament apărute în domeniu. În cazul pacienţilor aflaţi în suferinţă, vom trata cu mare grijă toate aspectele pentru reabilitarea lor odată cu reducerea durerilor şi echilibrarea tratamentului astfel încât pacientul să beneficieze de cele mai bune condiţii de refacere.

  Suntem deschişi oricărui dialog, ascultând întotdeauna cu foarte multă atenţie dorinţele exprimate şi crezând în dreptul fiecăruia de a alege cea mai bună soluţie, atât pentru sine cât şi pentru animalul de companie.

  Vă vom informa de la început întotdeauna asupra naturii intervenţiilor şi costurile implicate de fiecare soluţie de investigaţie sau tratament şi vom agreea împreună varianta optimă.

  În cazul în care animalul este foarte serios afectat de o anumită boală sau se află rănit şi în stare critică, noi vă putem recomanda şi îndruma pentru examinare către centre specializate cu dotare specifică, ceea ce poate constitui un avantaj pentru uşurarea suferinţelor pacientului.

Dr. Cristian Alexandrescu

 

VETALVET SRL, Sediul: Ploiesti, St. Duca Vodă 29, Capital social: 200 lei, RC: J29/214/2008, CUI: 23146260

 

 
Caini - Anunturi adoptii caini  

 

© 2018 Vetalvet
Free Hit Counters